cholestoff

 Sayın Tuğrul, sık sık temiz kan damarlarının sağlığın temeli olduğunu söylüyorsunuz. Neden?

- Basit. Organ ve vücuttaki sistemlerin işlevi kan dolaşımının kalitesine bağlıdır. Kan dolaşımı, iç organlara oksijen ve besinlerin gitmesi ve karbondiyoksit ve metabolik ürünlerin toplanması demektir. Çocuklukta, ergenlikte, gençlikte, daha fazla hareket ediyoruz, Kan damarları yeni, esnek ve temiz, organların beslenmesi maksimum düzeyde oluyor. yaşlandıkça daha az Hareket ediyoruz ve kan damarlarımız kirlenmeye başlıyor. Bunun birçok sebebi var hepsi zararlı maddelerle ilgili değil (örneğin sigara içmek, sağlıksız beslenmek, kötü çevre koşulları, hareketsiz yaşam tarzı) ama doğal sebepleri de var ( tüm organizmalarda gerçekleşen bir süreç olan lipit biriktirme).

‘Kirli’ kan damarları ne demek? İçi pas dolu boruları düşünün. Neler oluyor? Su basıncı yükseliyor ve suyun tadı kötüleşiyor. Aynı şey kan damarlarında da oluyor. kolesterol veya diğer maddeler damarlarda biriktiğinde basınç artıyor ( kirli damarlar hipertansiyonun temel sebebidir! ). Kan kir içerir ve kan dolaşımı bolzulur. Bunun sonucunda organlarda ve vücudun sisteminde, hatta ciltte değişiklik meydana gelir.

İnsan vücudu yaşlanır. Dikkatli olursanız ve kan damarlarımızı temizlersiniz organlarımızda veya eklemlerinizde ağrı çekmeden, vücut mükemmel bir şekilde çalışarak en az 20 yıl yaşama şansınız vardır. Diğer bir deyişle kan damarlarda temizlemek hayatınızı ve sağlığınızı uzatır. Bu sadece bir teori değil. Bu yöntemi tüm danışanlarıma tavsiye ediyorum ve kendimde uyguluyorum. önerilerini dinleyen herkes yaşıtlarının önüne geçti.

Damarlardaki kir bu şekilde giderek yerleşir. Kan damarlarımızın hiç temizlemediyseniz ve 40 yaşın üzerindeyseniz damarlarımız bozukluk içerir. Bu sağlığınızı etkileyebilir veya süreç halihazırda başlamış olabilir.
Ordernow

Comments

Popular posts from this blog

Cardiotensive

Simple 360